promko (User)
Junior Boarder
|
|
DSP ALGORITHMS 4 Years, 9 Months ago
|
|
|
хтось щось може більше просвітити на тему DSP ALGORITHMS ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: DSP ALGORITHMS 4 Years, 9 Months ago
|
|
|
Конкретно що ти маєш на увазі? Стосовно якої клавіші чи синтезатора? Бо термін сам по собі дуже загальний.
|
|
|
|
|
|
|
In use: Nord Stage Compact, Yamaha YS100, Yamaha CVS10, E-mu Proformance 1, Yamaha Mu15, Fuchs&Mohr ac. piano
|
|
|
|
promko (User)
Junior Boarder
|
|
|
|
|
мене цікавить принцип роботи цього алгоритму
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Те, що написано, буквально перекладається як "алгоритми цифрового сигнального процесора (DSP)", або "алгоритми з цифровою обробкою сигналу".
Тому я і намагаюся в тебе дізнатися контекст, в якому вживано термін, бо сам він по собі майже нічого не скаже. DSP зустрічається і в звукових картах, і в синтезаторах.
|
|
|
|
|
|
|
In use: Nord Stage Compact, Yamaha YS100, Yamaha CVS10, E-mu Proformance 1, Yamaha Mu15, Fuchs&Mohr ac. piano
|
|
|
|
promko (User)
Junior Boarder
|
|
|
|
|
[quote author=vlad gavrilchik _link_=topic=64.msg181#msg181 date=1187776914] Те, що написано, буквально перекладається як "алгоритми цифрового сигнального процесора (DSP)", або "алгоритми з цифровою обробкою сигналу".
Тому я і намагаюся в тебе дізнатися контекст, в якому вживано термін, бо сам він по собі майже нічого не скаже. DSP зустрічається і в звукових картах, і в синтезаторах.
мене цікавлять синтезатори
|
|
|
|
|
|
|
|
|